HTML

Itemcore Fejlesztői Blog

Az itemcore közösségi oldallal kapcsolatos bejegyzések

Friss topikok

Augusztus 20-án nem csak az államalapítást ünnepeltük, hanem az Itemcore.hu kereső publikálását is. Sokakban felmerülhet, hogy mi értelme van a keresőnek, miért ilyen üres, azonban, ha elolvassuk az oldalon található információkat, gyorsan kiderül, hogy egészen másról van itt szó, mint amit az eddig létező webes keresők esetében megszokhattunk.

Az itemcore kereső esetében, nem egy robot járja körbe a világhálót, hanem a webmesterekre bízza a találatok hozzáadását. Hogy ez hogyan működik? Egyszerű. Csak írjuk be az oldalunkat meghatározó, vagy számunkra releváns keresési kifejezéseket, majd a találati listán - legyen ott akármi, vagy épp jelenleg még semmi - adjuk hozzá weboldalunk linkjeit. A link hozzáadás egyszerű. Megadjuk a link szövegét, mely a link nevét foglalja magába, azután a hivatkozását, hogy az oldalunkra vagy azon belül hová navigáljuk a keresni vágyó felhasználókat. Opcionálisan megadhatunk a linkhez egy leírást is, ami valljuk be hasznos lehet a látogatók számára.

Egyedül a captcha kódok lehetnek zavaróak, de ez sem olyan ördöngős, ráadásul nem is olyan nehéz az interneten megtalálható captchákhoz képest.

A link elhelyezéséhez nem szükséges regisztráció, azonban ha szeretnénk szavazatainkkal értékelni a keresőben található weboldalakat, akkor szükségünk lesz rá.

Címkék: magyar kereső itemcore kerső

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itemcore.blog.hu/api/trackback/id/tr874740085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása